Translate

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Προετοιμασία της βάσης για την εφαρμογή της ζαχαρόπαστας


Τα επεισόδια της τούρτας υπερπαραγωγής συνεχίζονται.
Σήμερα "ξεκαλουπώνουμε" τις βάσεις, και κάνουμε προετοιμασία για να εφαρμόσουμε τη ζαχαρόπαστα. Να εξηγήσω πως αυτά που έχω δείξει ως τώρα είναι τα πιο σημαντικά. Δεν είναι ο στολισμός δύσκολος. Για την ακρίβεια αν η τούρτα είναι καλοφτιαγμένη με τη σωστή διαδικασία, ο στολισμός είναι μια λεπτομέρεια. Είναι ήδη στολισμένη από μόνη της αν γίνουν σωστά αυτά τα βήματα που είδαμε παρέα. Μια κορδέλα ή ένα λουλούδι τη στόλισε σε μηδενικό χρόνο.
Πάμε παρακάτω όμως.

                                                         
Το Τουρtorial στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου