Translate

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το Τουρtolial έλαβε το χρίσμα!


Σήμερα η ανάρτηση είναι φωτογραφική. Οι συνταγές που χρησιμοποίησα για να στήσω τις τούρτες που ακολουθούν φίλοι μου, βρίσκονται στο δεύτερο Tουρtorial που είναι καρφιτσωμένο επίσης στο δεξιό μενού. Έκανα ελάχιστες αλλαγές στις γεύσεις. Αυτό που κάνει φυσικά αυτή τη δουλειά ξεχωριστή είναι η τεχνοτροπία με την οποία διακόσμησα με την ζαχαρόπαστα τις δύο τούρτες μου. 
Αλλά η πίεση του χρόνου ήταν μεγάλη και δεν έβγαλα σχεδόν καθόλου φωτογραφίες, ούτε τράβηξα βίντεο. Θα κάνω φυσικά ανάρτηση με την ησυχία μου μελλοντικά, καθώς τελευταία είμαι σε παραγωγική περίοδο, εκτός από δημιουργική. 
Η βάφτιση των μικρών μας φίλων ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός για όλους εμάς τους εμπλεκόμενους. Προσωπική εργασία και πολύ κέφι το μυστικό μας. 
Το δικό μου δημιουργικό και παραγωγικό  κομμάτι, ήταν φυσικά  οι τούρτες για το επιδόρπιο των 80 περίπου καλεσμένων, με τις οποίες  στολίσαμε και το όμορφο μπουφεδάκι με τα ζαχαρωτά και τις μπομπονένιερες. 



και τα γλυκά κεράσματα μετά το μυστήριο


Η προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνω ήταν ελάχιστες ώρες για να συνεννοηθούμε με την υπέροχη φίλη που με εμπιστεύτηκε άνευ όρων και την υπερευχαριστώ!
Δεν μου ζητήθηκε αλλά από μόνη μου και από προσωπική ανασφάλεια έκανα ένα σκίτσο του πρότζεκτ όπως το φανταζόμουν αρχικά:
και μερικά δείγματα για να καταλήξουμε στον στολισμό των cupcakes.
Τελικά προκρίθηκε το δεύτερο αριστερά που ήταν και το αγαπημένο μου!


 Για τα σημαιάκια επίσης θα ακολουθήσει κάποια στιγμή tutorial αλλά για την ώρα κι επειδή όλες είστε χρυσοχέρες και μια εικόνα = χίλιες λέξεις...


Ελπίζω να σας άρεσε!
Φιλιά πολλά μέχρι την επόμενη φορά!

Για να λαμβάνετε ενημερώσεις η κοινότητα του Τουρtorial στο facebook
εναλλακτικά 

23 σχόλια:

  1. Κατέπληξες όλους τους καλεσμένους της βάφτισης. Χρωματικοί συνδιασμοί υπέροχοι, σχεδιασμός και εκτέλεση άψογη, απο γεύση δεν το συζητώ, δεν έμεινε ψίχουλο.
    Εσύ προφανώς κουράστηκες απίστευτα, εμείς προφανώς σε ευχαριστούμε τόσο πολύ, για την αγάπη που μας χάρισες μέσα απο τις καταπληκτικές δημιουργίες σου. Χίλια ευχαριστούμε Γιωργίτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία εγώ ευχαριστώ και δημοσίως για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε οικογενειακώς. Αλλά να σου πω και κάτι άλλο? Μεταξύ φίλων κάπου είχα διαβάσει πως το "ευχαριστώ" είναι πρόστυχη πληρωμή. Οπότε απλά σ' αγαπώ και μ' αγαπάς και πάμε παρακάτω. Τα αλλά εννοούνται. Λινκ δεν έβαλα γιατί η στιγμή ήταν ιδιωτική. Κατά τα άλλα ήθελα πολύ να το κάνω για να δουν και τα άλλα πολύ όμορφα πραγματα που ετοίμασες οι φίλοι εδώ. Ήταν όλα πανέμορφα. Σε φιλώ πολύ!

      Διαγραφή
    2. Καλέ! Για της Μαρίας μας τα εγγονάκια ήταν; Αυτό είναι υπέροχο!Πάντα τέτοια! Γειά στα χεράκια σου και πάντα έτσι, να μαθαίνουμε για τέτοιες δημιουργικές αγάπες που ξεπηδούν μέσα από τα blog! Α στο καλό σας! Με συγκινήσατε...

      Φιλιά και στις δύο!

      Διαγραφή
  2. ω! για τα διδυμάκια ήταν!υπέροχα ,λαχταριστά ,πανέμορφα φαίνονται απο τις φωτο ,φαντάζομαι απο κοντά! πρωτότυπες οι τούρτες! τέλειες !όλη η διακόσμηση μου αρέσει πολύ! να σας ζήσουν τα μικρά!
    είμαι σίγουρη πως θα αναλαμβάνεις στο εξής παραγγελίες!
    καλές δουλειές λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορείς να με μπουκώσεις και με λίγη τούρτα γιατί είσαι μακριά...απίστευτα όμορφα όλα!!!
    Σε καμαρώνω πολύ!!!
    Να ζήσουν τα διδυμάκια!!!
    Καλές δουλειές..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο!!! Πόσο όμορφα όλα! Να'σαι καλά Γιωργίτσα, να κάνεις αυτό που αγαπάς και να το χαίρεσαι! Αξίζει τον κόπο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο!!!!!!Καταπληκτική δουλειά Τζωρτζινά μου!!!σου εύχομαι όλοψυχα τα καλύτερα και καλές δουλειές!!!Να ζήσουν τα παιδάκια!!!σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κοπελιά μου!! Μπράβο μπράβο μπράβο!! Εύχομαι ν' ακολουθήσουν πολλές ακόμη γλυκές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, κορίτσι!! :)
    Kαλή αρχή! Με όρεξη και εμπνεύσεις για δημιουργία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!! Υπέροχα όλα! Καλές δουλειές να έχεις και πάντα έτσι δημιουργικά υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλεια τέλεια!ανυπομονώ το Σαββατο για να δω και να γευτώ τα δημιουργήματά σου στη βάπτιση του αγαπημένου μου ανηψιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επαγγελματίας... Το 'χεις απίστευτα...

    Αυτό με το γκοφρέ με ζαχαρόπαστα το 'κανες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φανταστικά!!!!!
    Αν κάνω παιδάκι ποτέ (γκουχ γκουχ) θα με αναλάβεις στη βάπτιση.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσα μπράβο να σου πω; Πόσα ; Μας δουλεύεις έτσι; Εσύ είσαι έτοιμη ζαχαροπλάστισα!!!! Πω Πω πω !!!! Περιττό να σου πω οτι πάω βουρ για γλυκό γιατί μου τρέχουν τα σάλια. Τι ΤΟΥΡΤΑΡΕ΅και πόσο ωραία στολισμένες! Μπράβο σου σε κορίτσι! Το αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταπληκτικές!! δεν υπάρχουν λόγια...μπράβο και πάλι μπράβο!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ευγε !!!!!καλλιτεχνικές δημιουργίες by GEORGINA !!!!Εχω μείνει .....με το σαλάκι στην ακρη των χειλιων ...χιχιχιιχιχιιι .Μπράβο κορίτσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απλά τέλειο!! Μπράβο κορίτσι!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάω για τρίτο τώρα! Αναλαμβάνεις την βάπτιση!! Κλείσαμε;;;;;;
    Τζωρτζίνα μας έστειλες λέμε!!! Ένα θα σου πω. Νόμιζα πω αυτα γυρω γυρω απο τις τούρτες ήταν αληθινές κορδέλες! Μετα διαπίστωσα πως ηταν η ζαχαρόπαστα που με τόση μαεστρία έπλεξες σαν κορδέλα!!!
    Ότι και να σου πω ειναι λίγο!
    Ακομα μεγαλυτερη η χαρά που ήταν για της Μαρίας τα εγγονάκια όλα αυτα τα υπέροχα που εφτιαξες. Να της ζήσουν λοιπόν. Να ειναι τυχερά πάντα και ευτυχισμένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμαθα οτι έκανε παταγο!!! Μπράβο Τζωρτζίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κορίτσια ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια! Να είστε καλά και πάντα δημιουργικές που όλες είστε! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι τουρτες εχουν απίθανα βολάν!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή